Paragraf – több mint könyvelés

Szakmai tanácsra van szükségem

Ma már a fejlődő vállalkozások számára a hiteles pénzügyi tervezés folyamatának nélkülözhetetlen eleme a körültekintő és naprakész nemzetközi adótanácsadás.

A hatékony adótanácsadás közvetlen költségcsökkenést és gazdasági növekedést jelent minden vállalkozás számára. Emellett a globális piaci versenyben átgondolt adózási terv és a legális adóoptimalizálási lehetőségek kihasználása nélkül gazdaságilag stabil helyzetben maradni meglehetősen nehéz.

Nálunk a nemzetközi adótanácsadás keretében egy asztalnál beszélgethet a magyar és szlovák könyvelést és a nemzetközi adózási megoldásokban tájékozott adószakértő és okleveles adótanácsadó kollégáinkkal, magyar, szlovák, angol és német nyelven egyaránt.

Időpontfoglalás

Időpontfoglalás – Kérjük válasszon az alábbi lehetőségek közül:

Adatbiztonság

Az MGI Worldwide független és önálló könyvvizsgáló, jogi és tanácsadó cégek vezető nemzetközi hálózata, melyek az ügyfeleiknek nyújtott szakmai szolgáltatásaikkal kapcsolatban jogosultak az „MGI” vagy az „MGI Worldwide tagja” használatára. Az MGI Worldwide márkanév a Man-szigeten 013238V nyilvántartási számmal bejegyzett MGI-CPAAI korlátolt felelősségű társaság tagjaira utal, akik az IFAC (IESBA) és az uniós szabályok szerint hálózatként kívánnak egymáshoz kapcsolódni. Az MGI Worldwide maga nem nyújt szakmai szolgáltatásokat ügyfeleknek: a szolgáltatásokat az MGI Wordlwide tagjai nyújtják. Az MGI Worldwide és tagvállalatai nem egymás megbízottjai, nem kötelezik egymást semmire sem és nem tartoznak felelősséggel egymás cselekedeteiért vagy mulasztásaiért.

Telefonszám:

+421 35 772 12 71
+421 918 488 864

E-mail:

office@paragrafslovakia.sk

Címünk:

Špitálska 2905, Komárno
945 01, Szlovákia

Kövess minket: