Paragraf – több mint könyvelés

Közös munka ügyfeleinkkel

w

Kapcsolattartás

Az első kapcsolatfelvétel ügyfeleinkkel mindig személyes találkozó keretében zajlik, hiszen fontos számunkra a kölcsönös szimpátia, a bizalom és a sikeres együttműködéshez szükséges elképzelések megosztása. Közös értéket teremtve arra törekszünk, hogy ügyfeleink mindennap biztosak lehessenek abban, hogy pénzügyi, számviteli sajátosságaik biztonságban vannak.

Bármennyire fontos is számunkra a személyes kapcsolattartás, a járvány magával hozta az online megoldásokat, a videobeszélgetések virágkorát, ami ugyan nem a hagyományos, de annál gyakorlatiasabb kapcsolattartási módszernek bizonyult.

Minden megkeresés fontos számunkra, ezért igyekszünk az összes kérdésre legkésőbb 24 órán belül válaszolni.

Felelősségbiztosítás

Irodánk által nyújtott szolgáltatásink értékét szakmai felelősségbiztosítással igyekszünk magasabb színvonalra emelni és biztonságosabb keretek között tudni.

~

Kölcsönös bizalom

Ügyfeleink által megosztott információkat és adatokat nemcsak adatvédelmi szempontból kezeljük szigorúan bizalmasan, hanem felelősségteljes magatartással viseltetünk féltett üzleti titkaik iránt is, és oltalmazzuk minden egyéb illetéktelen hozzáféréstől.

Az MGI Worldwide független és önálló könyvvizsgáló, jogi és tanácsadó cégek vezető nemzetközi hálózata, melyek az ügyfeleiknek nyújtott szakmai szolgáltatásaikkal kapcsolatban jogosultak az „MGI” vagy az „MGI Worldwide tagja” használatára. Az MGI Worldwide márkanév a Man-szigeten 013238V nyilvántartási számmal bejegyzett MGI-CPAAI korlátolt felelősségű társaság tagjaira utal, akik az IFAC (IESBA) és az uniós szabályok szerint hálózatként kívánnak egymáshoz kapcsolódni. Az MGI Worldwide maga nem nyújt szakmai szolgáltatásokat ügyfeleknek: a szolgáltatásokat az MGI Wordlwide tagjai nyújtják. Az MGI Worldwide és tagvállalatai nem egymás megbízottjai, nem kötelezik egymást semmire sem és nem tartoznak felelősséggel egymás cselekedeteiért vagy mulasztásaiért.

Telefonszám:

+421 35 772 12 71
+421 918 488 864

E-mail:

office@paragrafslovakia.sk

Címünk:

Špitálska 2905, Komárno
945 01, Szlovákia

Kövess minket: