Adótanácsadás és könyvelés

15 éves tapasztalattal

Adótanácsadás és könyvelés

15 éves tapasztalattal

Hogyan jelentkezhetsz hozzánk?

Z

Az első lépés:

Készíts egy jól megszerkesztett életrajzot és bemutatkozó levelet. Aminek örülnénk az önéletrajzodban és bemutatkozó leveledben

Szívesen vennénk, ha egy rövid, jól megszerkesztett, átlátható életrajzot készítenél, ügyelve a helyesírásra és a valós adatokra. Telefonszám és e-mail cím feltétlenül szükséges, de ha még tizenéves korodban viccesnek szánt e-mailt regisztráltál, javasoljuk olyanra cserélni, amiben valamilyen formában benne van a teljes neved. Feltüntetheted a LinkedIn profilodat vagy egyéb munkakörhöz kapcsolható releváns információforrást.

Értékeljük az őszinteséget és örülünk, ha hiteles információkat osztasz meg velünk nyelvtudásodat illetően, projektekben való részvételeid, publikációid, elvégzett tanfolyamaid listáját vagy az önkéntes munkákban való részvételed.

Amit szívesen vennénk

Nem elvárás ugyan, de mi örülnék egy fényképes önéletrajznak, amennyiben lehet, egy évnél nem régebbi képet csatolj, ami ne legyen szelfi, egyedül legyél rajta olyan külsővel, ami rendezettségre utal és személyiségedet jellemzi.

Ami előny lehet számodra

Szeretnénk minél jobban megismerni, ezért szívesen hallunk személyes példákat, történeteket, élményeket az életedből, melyek meghatározzák személyiséged.

Z

Második lépés:

Küldd el az életrajzodat és bemutatkozó leveledet a megadott e-mail címre

Amennyiben jelentkezésedet, szakmai tanulmányaidat érdekesnek találtuk és személyiséged is felkeltette érdeklődésünket, úgy e-mail formájában felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk egy videointerjú időpontot, ahol jobban megismerjük egymást.

Z

Harmadik lépés:

Készülj fel az interjúra

  • Örülnénk, ha tájékozott lennél a cégünkről. Számtalan fórumon utána tudsz nézni kik vagyunk, mivel foglalkozunk, milyen értékeket vallunk. Olvasgasd a honlapunkat, Facebook és Instagram oldalunkat, ahol nyomon követheted mindennapi életünket és eseményeinket.
  • Értékeljük az idődet, kérlek Te is értékeld a miénket, ezért a megadott időpontban érkezz.
  • A videointerjú egy virtuális személyes találkozó, ahol ugyanolyan fontos az első benyomás, ezért az öltözéked legyen komfortosan elegáns.
  • Légy nyugodt és asszertív, ez a találkozás a kölcsönös ismerkedésről és választásról szól, ahol egyenrangú félnek tekintünk.
  • Szeretjük az érdeklődő jelölteket, ezért kérdezz bátran.
Z

Negyedik lépés:

Döntés és visszajelzés

Miután az interjúkat követően tapasztalatainkat és benyomásainkat kiértékeltük, minden jelentkező számára e-mailes visszajelzést küldünk. Amennyiben a meghirdetett pozícióra Téged választottunk,  úgy egy személyes találkozó keretében egyeztetjük majd a részleteket.

Paragraf – több mint könyvelés

Telefonszám:

+421 35 772 12 71
+421 918 488 864

E-mail:

office@paragrafslovakia.sk

Címünk:

Špitálska 2905, Komárno
945 01, Szlovákia

Kövess minket: