Kik vagyunk?

A Paragraf Adótanácsadó Irodát több mint 15 éve alapítottuk szlovák és magyar számviteli szakemberekként azzal a küldetéssel, hogy a határ mellett egy olyan egyedi adótanácsadó irodát hozzunk létre, ahol a szlovák és magyar könyvelők, adószakértők egyszerre, egy helyen állnak ügyfeleik rendelkezésére, összekapcsolva a két ország adórendszerét.

25 fős szakmai csapatunk mindennap azon dolgozik, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek és biztonságban tudják vállalkozásaik pénzügyeit. Mi pedig azon munkálkodunk, hogy munkatársaink számára olyan közeget teremtsünk, ahol vidám, kiegyensúlyozott közösséget alkothatnak.

Balaskó Diana

Partner, mérlegképes könyvelő, okleveles adózási szakértő

Közel 20 éve foglalkozom Szlovákiában bejegyzett társaságok és saját könyvelő és adótanácsadó irodánk könyvvezetésével és menedzselésével. A szlovák és a nemzetközi adórendszert, valamint a kapcsolódó jogszabályokat a gyakorlati élet oldaláról kiválóan ismerem. Szakterületem a nemzetközi áfa és a szlovák társasági jövedelemadó ügyletek.

Szalay László

Partner közgazdász, magyar okleveles adótanácsadó

Csaknem 20 éves tapasztalattal rendelkezem magyar társaságok könyvvezetésében és könyvelőiroda ügyvezetésében. A magyar és a nemzetközi adózási jogszabályok okleveles szakértője vagyok. Erősségeim a nemzetközi áfa és a társasági jövedelemadó ügyletek.

Maszlavér Ádám

Maszlavér Ádám

Mérlegképes főkönyvelő – magyar részleg

Szakmai életutam 11 éve kezdődött egy családi vállalkozás keretében. Miután úgy éreztem, szakmai fejlődésem érdekében szívesen tovább lépnék új kihívásokat keresve, így találkoztam a Paragraf Könyvelő Iroda ajánlatával, amire nem tudtam nemet mondani. Szakterületem a magyar áfa, társasági és személyi jövedelemadó ügyletek, de elhivatott tudás iránti vágyamnak köszönhetően mindennap gazdagítom szakismereteimet.

Ing. Domonkos Sándor

Ing. Domonkos Sándor

Partner, mérlegképes főkönyvelő, adózási szakértő, szlovák okleveles adótanácsadó – szlovák részleg

Friss diplomás álláskeresőként, 10 évvel ezelőtt egy spontán elhatározás következtében jelentkeztem az irodához, gyakornoki állás betöltésére, akkor még nem is gondolva arra, hogy milyen lehetőségek nyílnak meg számomra. Az irodában ma a szlovák részlegen dolgozó kollégák mindennapi szakmai fejlődését támogatom és irányítom. Szakterületem az adóoptimalizálási ügyletek, nemzetközi áfa, társasági és személyi jövedelemadó esetek.

Mgr. Gubányi Boris

Mgr. Gubányi Boris

Mérlegképes könyvelő, adózási szakértő, főkönyvelő helyettes – szlovák részleg

Könyvelői pályafutásomat 9 évvel ezelőtt kezdtem a Paragrafnál, ahol az évek múlásával számos lehetőséget kaptam a tanulásra és a szakmai fejlődésre. Ez segített abban, hogy immár otthonosan mozgok az ÁFA és a nemzetközi adózás területén az általános könyvelésszakma mellett. A legizgalmasabb szakmai kihívásnak a komplex problémák megoldását tartom. 

További kollégáink

Gyakornokaink

éve

kiváló kollégával

ügyféllel

Az MGI Worldwide független és önálló könyvvizsgáló, jogi és tanácsadó cégek vezető nemzetközi hálózata, melyek az ügyfeleiknek nyújtott szakmai szolgáltatásaikkal kapcsolatban jogosultak az „MGI” vagy az „MGI Worldwide tagja” használatára. Az MGI Worldwide márkanév a Man-szigeten 013238V nyilvántartási számmal bejegyzett MGI-CPAAI korlátolt felelősségű társaság tagjaira utal, akik az IFAC (IESBA) és az uniós szabályok szerint hálózatként kívánnak egymáshoz kapcsolódni. Az MGI Worldwide maga nem nyújt szakmai szolgáltatásokat ügyfeleknek: a szolgáltatásokat az MGI Wordlwide tagjai nyújtják. Az MGI Worldwide és tagvállalatai nem egymás megbízottjai, nem kötelezik egymást semmire sem és nem tartoznak felelősséggel egymás cselekedeteiért vagy mulasztásaiért.

Telefonszám:

+421 35 772 12 71
+421 918 488 864

E-mail:

office@paragrafslovakia.sk

Címünk:

Špitálska 2905, Komárno
945 01, Szlovákia

Kövess minket: