Csapatunk

You are here: Home » Rólunk » Csapatunk

Balaskó Diana

Partner, Mérlegképes Könyvelő

Több mint 15 éve foglalkozom Szlovákiában bejegyzett társaságok könyvvezetésével és menedzselésével. A szlovák adórendszert és a kapcsolódó jogszabályokat a gyakorlati élet oldaláról kiválóan ismerem. Szakterületem a szlovák társasági és személyi jövedelemadózás.

Szalay László

Partner Közgazdász, Okleveles Adótanácsadó

Közel 15 éves tapasztalattal rendelkezem magyar társaságok könyvvezetésében és könyvelőiroda ügyvezetésében. A magyar és a nemzetközi adózási jogszabályok okleveles szakértője vagyok. Erősségeim a nemzetközi áfa és a társasági jövedelemadó ügyletek.

Hérics Márta

Okleveles Adótanácsadó, Mérlegképes Főkönyvelő – magyar részleg

Átfogó szakmai hátteremet közel 20 éves szorgalmas és céltudatos gyakorlatomnak köszönhetem. Az irodában a magyar cégek könyvvezetési stratégiáit koordinálom és támogatom csapatom gördülékeny munkáját a felhőtlen sikere érdekében. Szakterületem a magyar áfa, társasági adó, személyi jövedelemadó, munkaügyi, bér- és társadalombiztosítási szolgáltatások.

Mgr. Kiss József

Mérlegképes Főkönyvelő – szlovák részleg

Pályafutásomat közel 10 évvel ezelőtt kezdtem friss diplomásként, amikor gyakornokként lehetőséget kaptam az irodánál. Dinamikus szakmai fejlődésemnek köszönhetően ma a szlovák cégek könyvvezetési feladatait irányítom és felügyelem zökkenőmentes működésüket. Erősségeim a szlovák áfa és a társasági jövedelemadó esetek.

Ing. Domonkos Sándor

Közgazdász, Mérlegképes Főkönyvelő helyettes – szlovák részleg

Friss diplomás álláskeresőként, 6 évvel ezelőtt egy spontán elhatározás következtében jelentkeztem az irodához, gyakornoki állás betöltésére, akkor még nem is gondolva arra, hogy milyen lehetőségek nyílnak meg számomra. Elszánt, szorgalmas és kitartó munkámnak, valamint a biztató támogatásnak köszönhetően szakmai tapasztalatom lendületesen fejlődött. Az irodában ma a szlovák részlegen dolgozó kollégák mindennapi szakmai fejlődését támogatom és irányítom. Szakterületem az adóoptimalizálási ügyletek, áfa, társasági és személyi jövedelemadó esetek.

Show Comments