Paragraf – több mint könyvelés

Könyvelőt szeretnék váltani

A könyvelőváltás általában egy kényes és bizalmi kérdés, ami a legtöbb Ügyfél számára sokkal inkább a nehézséget jelenti, mint felhőtlen megvalósítást. Ezért mi, a Paragraf Könyvelő és Adótanácsadó Irodánál ebben is szívesen támogatjuk Ügyfeleinket a váltási folyamat teljes ideje alatt.

Könyvelési szolgáltatásinkat olyan cégeknek ajánljuk, akik számára értéknövelő szolgáltatást jelent, ha a bizonylatok számviteli feldolgozásán túl a legális adóoptimalizálási lehetőségekre összpontosítva teljes körű adó- és könyvviteli tanácsadásban, támogatásban is részesül.

Adatbiztonság

Az MGI Worldwide független és önálló könyvvizsgáló, jogi és tanácsadó cégek vezető nemzetközi hálózata, melyek az ügyfeleiknek nyújtott szakmai szolgáltatásaikkal kapcsolatban jogosultak az „MGI” vagy az „MGI Worldwide tagja” használatára. Az MGI Worldwide márkanév a Man-szigeten 013238V nyilvántartási számmal bejegyzett MGI-CPAAI korlátolt felelősségű társaság tagjaira utal, akik az IFAC (IESBA) és az uniós szabályok szerint hálózatként kívánnak egymáshoz kapcsolódni. Az MGI Worldwide maga nem nyújt szakmai szolgáltatásokat ügyfeleknek: a szolgáltatásokat az MGI Wordlwide tagjai nyújtják. Az MGI Worldwide és tagvállalatai nem egymás megbízottjai, nem kötelezik egymást semmire sem és nem tartoznak felelősséggel egymás cselekedeteiért vagy mulasztásaiért.

Telefonszám:

+421 35 772 12 71
+421 918 488 864

E-mail:

office@paragrafslovakia.sk

Címünk:

Špitálska 2905, Komárno
945 01, Szlovákia

Kövess minket: