Kedves Barátaink és Ügyfeleink,

Abban a megtiszteltetésben és örömben lehetett részünk, hogy idén június 1-én Gyereknap alkalmából irodánk önkéntes csapatával „Örömnapot” tarthattunk a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikáján, ahol jelenleg a legtöbb onkológiai betegséggel küzdő gyermeket gyógyítanak Magyarországon.

Látogatásunkkal egy kis változatosságot, örömet és vidámságot igyekeztünk becsempészni a mindennapi küzdelmekkel harcoló gyerekek életébe, hogy néhány óra erejéig azt érezhessék, hogy ők is az egészséges gyermekek felhőtlen életét élik. Nagyobb szükség volt erre, mint hittük, mérhetetlen hála és szeretet fogadott bennünket aznap. Apró kis tipegő lábacskák, csillogó szemecskék és mérhetetlen élni akarás, hatalmas szülői támogatással. Nincsenek rá szavak. A nap folyamán nem csak mi tudtunk örömet adni a gyerekeknek a kézművesfoglalkozásokkal, az arcfestéssel, a csillámtetkó készítéssel, a bábszínházzal, a bűvészmutatványokkal, a közös énekléssel és játszással, hanem mi is rengeteg szeretetet kaptunk az itt gyógyuló gyermekektől. Az Örömnapot pedig egy közös pizzázással zártuk.

A napunk végén lehetőségünk nyílt az Inbody egészségügyi gép megtekintésére is, amit a 2021-es karácsonyi adománygyűjtés által befolyt összegből tudott megvásárolni a klinika. Az Inbody BWA 2.0 testösszetétel mérő berendezés egy speciális eszköz, melyet leginkább az onkológiai és intenzív osztályon használnak, felbecsülhetetlen segítséget nyújtva az onkológiai kezelés alatt álló édes kis „Harcosok” gyógyítási folyamatának mihamarabbi felállításában.

Büszkék vagyunk, hogy tavaly is sikeresen tudtuk zárni a ,,Segíts, hogy segíthessünk” elnevezésű adománygyűjtésünket, és így segíteni tudjuk a beteg gyermekek gyógyulását. Bízunk benne, hogy az idei éven is hasonló eredményeket fog elérni a kezdeményezésünk.