A tél végén általában mindnyájan arról ábrándozunk, hogy bárcsak már nyár lenne, milyen jó lesz a sok napsütés, a barátokkal való kerti bulik, a nyaralás… majd azon kapjuk magunkat, hogy ismét egy szempillantás alatt elrepült a nyár. A Paragraf csapata sem volt ezzel másképp. Mindenki szorgosan végezte a nyári időszak alatt is a munkáját, időkőközben egy kis nyaralást és feltöltődést is beiktatva.

Irodánk életében azonban a nyár nem teljes csapatépítő nélkül. Így augusztus végén két napos csapatépítőre vonult el szeretett Paragraf csapatunk, hogy kikapcsolódjunk, erősítsük a csapatszellemet és jobban összekovácsolódjunk.

Az elvonulásunk remek helyszínéül szolgált a tatai Gottwald Hotel. Az időjárás is kedvezett számunkra, mert a hotel napfényes, növényekkel teli udvara kiváló helyszín volt a csapatépítő játékainkhoz, majd a későbbi programjainkhoz is.  A játékok központjában a csapaton belüli bizalom erősítése és egymás megismerése állt. A csapatépítő foglalkozások után jöhetett a jól megérdemelt ebéd, ami egy közös grillezés keretein belül készült el. Délután pedig jöhetett a móka – fürdőzés, közös nagy csevegés. A napunkat egy borkostolóval és grill vacsorával zártuk. Az este megkoronázása, pedig egy karaoke-tánc est volt, ahol igazán önfeledt hangulat alakult ki. A csapatépítőnk pedig nem is végződhetett volna kellemesebben, mint másnap egy közös nagy reggelizéssel, ahol egy nagy asztalt körbe ülve, finom falatokat csipegetve értékeltük az eddigi évet, és újabb célokat tűztünk ki a következő időszakra.

 Szeptemberben újult erővel tértünk vissza az irodánk falai közé, hogy lendületesen, teljes harmóniával, erős csapatként tudjunk az ügyfeleink rendelkezésére állni.